Alle accessoires om uw beursstand aan te kleden

Alles wat u nodig hebt om uw truss beursstand naar wens aan te kleden vindt u in de onderstaande rubrieken. Een zeer ruim assortiment aan hoogwaardig meubilair, vloeren, planten, beeldschermen, displays en catering mogelijkheden staan afgebeeld.

Welke uitstraling u ook wilt bewerkstelligen met uw beursstand, wij helpen u bij het realiseren van de juiste look and feel en inrichting van uw truss beursstand.
Bijvoorbeeld van eenvoudige tapijttegels tot een zeer luxe hoogglans verhoogde systeemvloer in één of meerdere kleuren of zelfs volledig voorzien van een full colour print, de mogelijkheden zijn nagenoeg eindeloos.

De tijd dat uw bezoekers genoegen namen met een eenvoudig kopje Senseo koffie is toch echt voltooid verleden tijd... Kwaliteit straal je uit en dat begint natuurlijk met een perfecte verse koffie of cappuccino bereid door een echte barista of een do it yourself pakket met een professionele volautomaat of pistonmachine met de beste vers gemalen koffie. Zelf slepen met de catering materialen zit u natuurlijk niet op te wachten dus verzorgen wij dat graag voor u incl. alle benodigde apparatuur en verbruiksmaterialen.

Bezoekers zijn tegenwoordig uitermate visueel ingesteld en daar moet je natuurlijk optimaal gebruik van kunnen maken. Middels hoogwaardige beeldschermen of een groot ledscherm vertonen wij uw bedrijfsfilm, product video's of andere aandachttrekkende bewegende beelden aan het publiek.

Staan de door u gewenste accessoires niet vermeld bij de uitgebreide mogelijkheden?...geen probleem, neem nu contact met ons op, geef uw wensen door en wij regelen dit vanzelfsprekend met alle plezier voor u.

Bekijk onze accessoires in één van de onderstaande rubrieken