Eenvoudig een beursstand laten bouwen?

Om het u zo eenvoudig mogelijk te maken bij het samenstellen van een representatieve truss beursstand hebben wij een ruim aantal "basis" modellen kop beursstands ontworpen waar u uit kunt kiezen.

Door onze jarenlange ervaring als standbouwer weten wij als geen ander wat de behoefte is van bedrijven en organisaties die deelnemen aan een vak- of consumentenbeurs en deze expertise hebben wij vanzelfsprekend verwerkt in de getoonde ontwerpen.

Een "kop"-beursstand geeft uw stand een zeer open en toegankelijk karakter door de drie open zijden waardoor de bezoekers uw beurspresentatie niet kunnen missen ongeacht van welke kant de stand benaderd wordt. De zeer open vorm van truss standbouw biedt u ruim voldoende mogelijkheden om uw huisstijl of aanbiedingen te tonen op bijvoorbeeld de full colour achterwand.

De onderstaande impressies geven een duidelijk beeld van de vormgeving, uitvoering en uitstraling van de beursstand zodat u het door u gewenste model eenvoudig uit kunt kiezen.
In de specificaties ziet u precies wat u krijgt en de bijbehorende prijs van het gekozen model.

Staat het door u gewenste model er onverhoopt niet tussen?...wij realiseren ook iedere andere vorm van truss-standbouw in de door u gewenste vormgeving, afmetingen en uitvoering zodat u precies krijgt wat u zoekt. Voor een ontwerp op maat en een scherpe offerte neem contact met ons op.

Kies nu uw beursstand uit één van onderstaande modellen

Kop-stand  (KS-001)

Kop-stand (KS-001)

Kop-stand  (KS-002)

Kop-stand (KS-002)

Kop-stand (KS-003)

Kop-stand (KS-003)

Kop-stand (KS-004)

Kop-stand (KS-004)

Kop-stand (KS-005)

Kop-stand (KS-005)

Kop-stand (KS-006)

Kop-stand (KS-006)