Eenvoudig een kopstand laten bouwen?

Om het u zo eenvoudig mogelijk te maken bij het samenstellen van uw volgende representatieve beursstand hebben wij met zorg een ruim aantal "basis" modellen voor een truss kopstand ontworpen waar u eenvoudig uit kunt kiezen.

Door onze jarenlange ervaring als standbouwer weten wij als geen ander wat de behoefte is van bedrijven en organisaties die deelnemen aan een vak- of consumentenbeurs en deze expertise hebben wij vanzelfsprekend zo goed mogelijk verwerkt in de getoonde standbouw ontwerpen.

Een kopstand model geeft uw stand een zeer open en toegankelijk karakter door de drie open zijden. Hierdoor kunnen de bezoekers uw beurspresentatie niet missen ongeacht van welke kant de stand benaderd wordt. De zeer open vorm van truss standbouw biedt u ruim voldoende mogelijkheden om uw huisstijl of aanbiedingen te tonen op bijvoorbeeld de full colour bedrukte achterwand.

De onderstaande kleurrijke impressies geven een duidelijk beeld van de vormgeving, uitvoering en uitstraling van de truss beursstand zodat u het door u gewenste model eenvoudig uit kunt kiezen. In de specificaties ziet u precies wat u krijgt en de bijbehorende prijs van het gekozen model, dus geen onaangename verrassingen achteraf.

Staat het door u gewenste model er onverhoopt niet tussen?...vanzelfsprekend realiseren wij ook iedere andere vorm van truss standbouw in de door u gewenste vormgeving, afmetingen en uitvoering zodat u precies krijgt wat u zoekt. Voor een ontwerp op maat middels een 3D impressie en een scherpe offerte neem contact met ons op.

Kies nu uw beursstand uit één van onderstaande modellen