Eenvoudig een hoek beursstand laten bouwen?

Het samenstellen van uw volgende representatieve truss hoekstand is nog nooit zo eenvoudig geweest. Wij hebben een ruim aantal "basis" modellen hoek beursstands ontworpen waar u eenvoudig en voordelig uit kunt kiezen. Door onze jarenlange ervaring als standbouwer weten wij als geen ander wat de behoefte is van bedrijven en organisaties die deelnemen aan een vak- of consumentenbeurs en deze expertise hebben wij vanzelfsprekend verwerkt in de getoonde ontwerpen.

Een hoekstand heeft door zijn twee open zijden een open karakter waardoor de bezoekers uw beurspresentatie goed kunnen zien. Ook biedt deze vorm van truss standbouw u veel mogelijkheden om uw huisstijl of aanbiedingen te tonen op bijvoorbeeld de full colour achter- en zijwand.

De onderstaande impressies geven een duidelijk beeld van de vormgeving, uitvoering en uitstraling van de beursstand zodat u het door u gewenste model hoek beursstand eenvoudig uit kunt kiezen. In de specificaties ziet u meteen wat u krijgt en wat de prijs van het gekozen model is als u uw beursstand bij ons huurt.

Staat het door u gewenste model er niet tussen? Ook iedere andere vorm van truss-standbouw wordt door ons gerealiseerd in de door u gewenste vormgeving, afmetingen en uitvoering zodat u precies krijgt wat u zoekt. Voor een ontwerp op maat, inclusief een 3D-impressie en een passende offerte, nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen.

Onze hoekstands zijn niet alleen praktisch in hun opzet, maar zijn ook ontworpen met een focus op esthetiek en merkbeleving. Ze zijn perfect voor het creëren van een uitnodigende en interactieve ruimte, waarmee u de aandacht van voorbijgangers trekt en behoudt. Met de mogelijkheid tot personalisatie, zoals het gebruik van uw bedrijfskleuren, logo’s en marketingboodschappen, wordt uw stand een ware representatie van uw merk.

Wij begrijpen het belang van een goede eerste indruk op een beurs. Daarom streven wij ernaar om stands te leveren die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook functioneel en gebruiksvriendelijk. Onze stands zijn eenvoudig op te zetten en af te breken, wat kostbare tijd bespaart op drukke beursdagen.

Neem nu contact op voor een van onze hoekstands en maak uw volgende beursdeelname een onvergetelijke ervaring.

Kies nu uw beursstand uit één van onderstaande modellen