Hoek-stand

Eenvoudig en voordelig een "hoek" beursstand huren?...Het samenstellen van uw volgende representatieve truss beursstand is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Wij hebben een ruim aantal "basis" modellen hoek beursstands ontworpen waar u eenvoudig en voordelig uit kunt kiezen.
Door onze jarenlange standbouw ervaring weten wij als geen ander wat de behoefte is van bedrijven en organisaties die deelnemen aan een vak- of consumentenbeurs en deze expertise hebben wij vanzelfsprekend verwerkt in de getoonde ontwerpen.

Een "hoek"-beursstand heeft door zijn twee open zijden van de stand een open karakter waardoor de bezoekers uw beurspresentatie goed kunnen zien.
Ook biedt deze vorm van truss standbouw u veel mogelijkheden om uw huisstijl of aanbiedingen te tonen op bijvoorbeeld de full colour achterwand en zijwand.

De onderstaande impressies geven een duidelijk beeld van de vormgeving, uitvoering en uitstraling van de beursstand zodat u het door u gewenste model eenvoudig uit kunt kiezen.
In de specificaties ziet u meteen wat u krijgt en wat de prijs van het gekozen model is en de eventuele meerprijs voor een grotere stand.

Staat het door u gewenste model er niet tussen?...ook iedere andere vorm van truss-standbouw wordt door ons gerealiseerd in de door u gewenste vormgeving, afmetingen en uitvoering zodat u precies krijgt wat u zoekt, voor een ontwerp op maat neem nu contact met ons op.

Kies nu uw beursstand uit één van onderstaande modellen

Hoek-stand (HS-001)

Hoek-stand (HS-002)

Hoek-stand (HS-003)

Hoek-stand (HS-004)

Hoek-stand (HS-005)