Eenvoudig een rij beursstand laten bouwen?

Bestel uw volgende truss beursstand eenvoudig door een keuze te maken uit een ruim aantal "basis" modellen van de rijstand. Alle door ons ontworpen stands zijn gebaseerd op de behoeften van bedrijven en organisaties die deelnemen aan een vak- of consumentenbeurs. En door onze jarenlange ervaring als standbouwer kunnen we u in alle gemakken voorzien. De getoonde modellen beschikken over een professionele uitstraling en zijn door de modulaire bouwwijze zeer betaalbaar.

Een "rij"-beursstand beschikt over maar liefst 3 wanden waarop uw huisstijl en/of aanbiedingen getoond kunnen worden middels full colour design. Door te kiezen voor de extra hoogte in de stand worden ook smalle wanden reusachtige eye-catchers waar de bezoekers hun oog gemakkelijk op laten vallen.

De onderstaande impressies geven een duidelijk beeld van de vormgeving, uitvoering en uitstraling van de beursstand zodat u het door u gewenste model eenvoudig uit kunt kiezen. In de specificaties ziet u meteen wat u krijgt en wat de prijs van het gekozen model is en de eventuele meerprijs voor een grotere stand.

Staat onverhoopt het door u gewenste model er niet tussen? Wij realiseren ook iedere andere vorm van truss standbouw in de door u gewenste vormgeving, afmetingen en uitvoering. Uw visie en doelen staan bij ons centraal. Met een ontwerp op maat, inclusief een 3D-impressie en een heldere offerte, bent u verzekerd van een stand die perfect aansluit bij uw wensen. Neem nu contact met ons op voor een persoonlijk advies of een offerte op maat voor een truss stand die uw beursdeelname onvergetelijk maakt.

Kies nu uw beursstand uit één van onderstaande modellen