Rij-stand

Eenvoudig en voordelig een "rij" beursstand huren?...Bestel uw volgende truss beursstand eenvoudig door een keuze te maken uit een ruim aantal "basis" modellen rij beursstands.
Alle door ons ontworpen stands zijn gebaseerd op de behoeften van bedrijven en organisaties die deelnemen aan een vak- of consumentenbeurs.
De getoonde modellen beschikken over een professionele uitstraling en zijn door de modulaire bouwwijze zeer betaalbaar. 

Een "rij"-beursstand beschikt over maar liefst 3 wanden waarop uw huisstijl en/of aanbiedingen getoond kunnen worden middels full colour design.
Door te kiezen voor extra hoogte in de stand worden ook smalle wanden reusactige eye-catchers waar de bezoekers hun oog gemakkelijk op laten vallen.

De onderstaande impressies geven een duidelijk beeld van de vormgeving, uitvoering en uitstraling van de beursstand zodat u het door u gewenste model eenvoudig uit kunt kiezen.
In de specificaties ziet u meteen wat u krijgt en wat de prijs van het gekozen model is en de eventuele meerprijs voor een grotere stand.

Staat het door u gewenste model er niet tussen?...wij realiseren ook iedere andere vorm van truss-standbouw in de door u gewenste vormgeving, afmetingen en uitvoering zodat u precies krijgt wat u zoekt, voor een ontwerp op maat neem nu contact met ons op.

Kies nu uw beursstand uit één van onderstaande modellen

Rij-stand (RS-001)

Rij-stand (RS-001)

Rij-stand (RS-002)

Rij-stand (RS-002)

Rij-stand (RS-003)

Rij-stand (RS-003)