Colofon

Auteursrechten en Gebruik van Website-Inhoud:

Promotie-plaza / JRE Trading bv
De Noesten 10A
9431 TC Westerbork

T. 0593 - 370 591
F. 0593 - 333 055

E. info@promotie-plaza.nl
W. www.promotie-plaza.nl

Wij verzorgen al jaren de meest uiteenlopende mooie beursstands voor onze klanten en maken daar natuurlijk leuke foto's van of ontvangen deze van onze opdrachtgevers. Deze foto's delen wij graag met jullie op deze website maar zijn vaak gebonden aan eigendomsrechten zoals gesteld door onze opdrachtgevers die wij natuurlijk respecteren.

Alle auteursrechten, afbeeldingen en andere eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website zijn exclusief eigendom van Promotie-plaza en worden nadrukkelijk voorbehouden.

Het is ten strengste verboden om zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Promotie-plaza teksten, foto's, afbeeldingen of ander materiaal van deze website te gebruiken voor welke toepassing dan ook.

Mocht u echter interesse hebben in het gebruik van beeld- of tekstmateriaal van onze website, vragen wij u vriendelijk om telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen en ons op de hoogte te stellen van het beoogde gebruik. Samen kunnen we dan bekijken of dit mogelijk is en zullen wij u, indien wij toestemmen met het gebruik van dit materiaal voor uw toepassing, voorzien van hoogwaardige afbeeldingen met een hoge resolutie van de door u gewenste foto's.

Bij Promotie-plaza hechten we heel veel waarde aan de bescherming van onze intellectuele eigendomsrechten. We verzoeken u daarom vriendelijk om de inhoud, teksten en afbeeldingen op deze website met respect te behandelen en deze alleen te gebruiken met onze uitdrukkelijke schriftelijke toestemming.

Voor eventuele vragen of verdere informatie staan we graag voor u klaar. U kunt contact met ons opnemen via de bovenstaande contactgegevens. We helpen u graag en beantwoorden met plezier al uw vragen.