Eiland-stand

Eenvoudig en voordelig een "eiland" beursstand huren?...Om het u zo eenvoudig mogelijk te maken bij het bestellen van een representatieve truss beursstand hebben wij een ruim aantal "basis" modellen eiland beursstands ontworpen waar u uit kunt kiezen.

Door onze jarenlange ervaring met standbouw weten wij als geen ander wat de behoefte is van bedrijven en organisaties die deelnemen aan een vak- of consumentenbeurs en deze expertise hebben wij vanzelfsprekend verwerkt in de getoonde ontwerpen.

Een "eiland"-beursstand geeft uw stand het meest open en toegankelijk karakter doordat deze aan alle zijden open is waardoor de bezoekers uw aanwezigheid op de beurs niet kunnen missen ongeacht van welke kant de stand benaderd wordt. 

De onderstaande impressies geven een duidelijk beeld van de vormgeving, uitvoering en uitstraling van de beursstand zodat u het door u gewenste model eenvoudig uit kunt kiezen.
In de specificaties ziet u meteen wat u krijgt en wat de prijs van het gekozen model is en de meerprijs voor een grotere stand.

Staat het door u gewenste model er niet tussen?...wij realiseren ook iedere andere vorm van truss-standbouw in de door u gewenste vormgeving, afmetingen en uitvoering zodat u precies krijgt wat u zoekt, voor een ontwerp op maat neem nu contact met ons op.

Kies nu uw beursstand uit één van onderstaande modellen

Eiland stand (ES-001)

Eiland stand (ES-001)

Eiland-stand (ES-002)

Eiland-stand (ES-002)

Eiland-stand (ES-003)

Eiland-stand (ES-003)