Over ons

Truss-beursstand is een website van JRE Trading bv, dat handelt onder de naam Promotie-plaza en sinds 2001 gevestigd is in Westerbork, Drenthe. Via deze website bieden wij u een duidelijk overzicht van onze uitgebreide standbouw mogelijkheden die wij aanbieden om uw beursdeelname tot een succes te maken.

Met onze jarenlange ervaring als standbouwer weten wij als geen ander wat er allemaal komt kijken bij deelname aan een vak- of consumentenbeurs. Hierdoor zijn wij een uitstekende gesprekspartner als u zelf gaat deelnemen aan een beurs en behoefte heeft aan een opvallende en effectieve beursstand.

Ons team van ervaren professionals is gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van op maat gemaakte beursstands die uw bedrijf op de beste manier vertegenwoordigen. We gebruiken de nieuwste technologieën en materialen om ervoor te zorgen dat uw stand niet alleen opvalt, maar ook duurzaam en functioneel is.

Of het nu gaat om een kleine stand of een groot complex ontwerp, wij hebben de expertise en de middelen om uw visie tot leven te brengen. We bieden een compleet pakket van diensten, van ontwerp en bouw tot transport en installatie, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is: uw bedrijf promoten en netwerken op de beurs.

Wij bouwen uw stand in iedere beurshal in Nederland, waaronder in;
Bij Truss-beursstand.nl denken wij graag met u mee en begrijpen we precies waar u naar op zoek bent. We streven ernaar om aan al uw wensen en eisen te voldoen en uw beursdeelname tot een groot succes te maken. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons helpen bij het realiseren van uw ideeën en het creëren van een passende beursstand.

Onze missie…
Met kennis, advies, materialen en diensten onze klanten optimaal ondersteunen bij de realisatie van aansprekende en effectieve promotie-acties, beursdeelnames en spraakmakende evenementen.
Onze visie… 
Optimale beleving bieden aan de doelgroep, middels professionele en inspirerende ondersteuning van idee t/m uitvoering voor bedrijven, organisaties en bureaus.
Onze gegevens...
Promotie-plaza / JRE Trading bv
De Noesten 10A
9431 TC Westerbork

T.       0593 - 370 591
F.       0593 - 333 055

E.       info@promotie-plaza.nl
W.      www.promotie-plaza.nl 

KvK:   04063407 KvK Noord-Nederland
Btw:   NL8093.07.881.B.01

IBAN: NL93 RABO 0369476328

Onze andere websites:   podiumwagen.com    promotie-actie.nl    promotie-plaza.nl
I
nteressante links:          allepaginas.nl