Contact

Neem nu contact met ons op voor het eenvoudig realiseren van uw volgende beursstand!

Bij Truss-beursstand.nl kijken we er met veel enthousiasme naar uit om van u te horen en u te ondersteunen bij de realisatie van uw beursdeelname.
Of u nu interesse heeft in een geheel vrijblijvende offerte of deskundig advies nodig heeft over de optimale invulling van uw deelname aan een consumentenbeurs of een vakbeurs, wij staan voor u klaar, zowel persoonlijk als via e-mail.

Het is heel eenvoudig om contact met ons op te nemen. U kunt ons bereiken via telefoon of e-mail, gebruikmakend van de onderstaande contactgegevens. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om ons een bericht te sturen via het digitale contactformulier, waarin u alvast een beknopte omschrijving kunt geven van uw standbouw wensen waarbij u graag van onze expertise gebruik wilt maken voor een onvergetelijke beurs deelname.

Binnen 24 uur neemt één van onze deskundige medewerkers telefonisch contact met u op om uw standbouw project te bespreken en om samen met u uitvoerig te bepalen op welke manier wij u kunnen ondersteunen bij het realiseren van uw doelstellingen.

Als u de voorkeur geeft aan een persoonlijk gesprek met één van onze adviseurs, bent u van harte welkom op ons adres hieronder vermeld. Om ervoor te zorgen dat we voldoende tijd voor u kunnen reserveren en u kunnen voorzien van een vers gezet kopje thee of koffie, verzoeken we u vriendelijk om vooraf telefonisch of per e-mail een afspraak met één van onze adviseurs te maken.

Promotie-plaza
De Noesten 10A
9431 TC Westerbork

T.  0593 - 370 591
F.  0593 - 333 055

E.  info@truss-beursstand.nl
W. www.truss-beursstand.nl

We kijken er enorm naar uit om met u samen te mogen werken om uw volgende beursdeelname tot een onvergetelijke ervaring te maken voor u en de bezoekers van beursstand.
Aarzel dus niet langer en neem vandaag nog contact met ons op. Laat ons uw plannen werkelijkheid maken en uw eerstvolgende beursstand binnen het gestelde budget voor u te realiseren!