Rij-stand (RS-003)

Speciaal voor die bedrijven die op zoek zijn naar meer zichtbaarheid en impact op beurzen, hebben wij model RS-003 ontwikkeld. Dit model onderscheidt zich door een opvallende opstand aan de achterzijde, waarin een opvallend reclamedoek wordt gespannen dat zelfs op grote afstand duidelijk zichtbaar is.

De binnenzijde van de stand is uitgerust met opvallende full colour reclamedoeken aan de drie gesloten zijden. Deze doeken bieden een uitstekend platform voor het weergeven van uw marketingboodschappen, merklogo's of productinformatie, volledig aangepast aan uw specifieke wensen en eisen.

De basisuitvoering van RS-003 is al een complete oplossing voor uw beursdeelname. Deze omvat niet alleen de truss carré en het opvallende reclamedoek, maar ook led-verlichting, een plafondconstructie, audiovisuele apparatuur, stijlvol meubilair, en de volledige service van transport en op- en afbouw door heel Nederland.

Uiteraard bieden we u de vrijheid om de "basis" uitvoering naar eigen inzicht aan te passen of uit te breiden. Denk hierbij aan extra opties zoals interactieve displays, speciale vloerbedekking, of aangepaste meubelstukken die perfect aansluiten bij uw bedrijfsidentiteit en beursdoelstellingen.

Onze ervaring leert dat elk detail telt. Daarom zorgen wij ervoor dat elke aspect van uw stand perfect is afgestemd op uw merk en boodschap. Kies voor model RS-003 en maak van uw volgende beursdeelname een onvergetelijke ervaring, waarbij uw merk de aandacht krijgt die het verdient.

Offerte aanvragen>
Impressie van de beursstand van SAER schuinaanzicht
Impressie van de beursstand van SAER vooraanzicht

Rij-stand (RS-003)

Tarieven:

 
Basis model: vanaf: € 2.150,00
  tarieven excl. 21% btw

Afmetingen:

 
Breedte:  4.000 mm
Diepte:   3.000 mm
Hoogte:   4.000 / 5.700 mm

Uitvoering:

 
Truss: Aluminium vierkant 290 mm
Verlichting:  30W led armaturen 3500K
Electrisch:  aardklem en 2x 3-voudig wcd
Beeld:  55" led-scherm op designstatief
  solid state mediaplayer
Meubilair:  1x witte statafel incl. krukken
Reclamedoeken:  full colour bysonil 510 gr.

Inclusief:

 
Transport:   naar iedere beurshal in NL
Op- en afbouw:  turnkey oplevering

Offerte aanvragen>