Hoek-stand (HS-004)

Hoekstand HS-004 is het ideale model beursstand voor iedereen die veel waarde hecht aan een optimale zichtbaarheid op de beursvloer.
De stand bestaat uit een ruime truss carré voorzien van een extra bovenbouw voor montage van opvallende reclamedoeken aan de twee open zijden van de beursstand.

Door de totale hoogte van maar liefst 5,7 mtr kan het niemand meer ontgaan waar uw bedrijf en haar beursstand zich bevindt op de beursvloer.

Vanzelfsprekend is de ruime achterwand en zijwand voorzien van een full colour reclamedoek waarop u iedere boodschap en uw huisstijl uitstekend laat uitkomen.
De delen die grenzen aan buurstanden werken wij vanzelfsprekend af met effen witte doeken. Voor de finishing touch monteren wij een wit plafonddoek zodat de achterzijde van de bovenste reclamedoeken niet zichtbaar zijn in de stand.

De basis uitvoering van deze beursstand is al helemaal beursklaar en wordt compleet verzorgd incl. led-verlichting, plafond, beeld apparatuur, meubilair, transport en op- en afbouw in geheel NL. Vanzelfsprekend kunt u de beschreven "basis" uitvoering geheel naar wens aanpassen of uitbreiden.

Om u een indruk te geven van de mogelijkheden ziet u onderstaand een selectie uit door ons gerealiseerde beursstands gebaseerd op de kopstand HS-004.

Offerte aanvragen>

Hoek-stand (HS-004)

Tarieven:

 
Basis model: vanaf: € 2.550,00
  tarieven excl. 21% btw

Afmetingen:

 
Breedte: 4.000 mm
Diepte:  3.000 mm
Hoogte:  4.000 / 5.700 mm

Uitvoering:

 
Truss: aluminium vierkant 290 mm
Verlichting:  30W led-armaturen 3500K 
Electrisch:  aardklem en 2x 3-voudig wcd 
Plafond:  wit katoen met witte spanners 
  (mits toegestaan door beursorganisatie)
Beeld:  55" led-scherm op designstatief 
  solid state mediaplayer 
Meubilair:  1x witte statafel incl. krukken 
Reclamedoeken:  full colour bysonil 510 gr. 

Inclusief:

 
Transport:  naar iedere beurshal in NL
Op- en afbouw:  turn-key oplevering 

Offerte aanvragen>