Hoek-stand (HS-001)

Hoekstand HS-001 is ons meest eenvoudige maar zeker niet minder doeltreffende exemplaar uit onze uitgebreide collectie "basis" beursstands. Met deze uitvoering beschikt u over een representatieve hoek beursstand tegen geringe kosten maar uiteraard compleet met alles wat u nodig heeft voor uw beursdeelname.

De basis uitvoering van deze beursstand is reeds geheel beursklaar en compleet incl. led-verlichting, beeld apparatuur, meubilair, transport en op- en afbouw in geheel NL. Vanzelfsprekend kunt u de afgebeelde "basis" uitvoering geheel naar wens aanpassen of uitbreiden.

De beide gesloten wanden zijn voorzien van opvallende full colour doeken zodat u uw huisstijl of reclameboodschap groots kunt afbeelden. U hoeft alleen uw beeldmateriaal aan te leveren en wij zorgen dat uw stand uw visitekaartje is.

Om u een indruk te geven van de mogelijkheden ziet u onderstaand een selectie uit door ons gerealiseerde beursstands gebaseerd op de kopstand HS-001.

Deze hoekstand is ideaal voor zowel kleine als middelgrote bedrijven die hun merk op een efficiënte en kosteneffectieve manier willen promoten. De stand is ontworpen om maximale aandacht te trekken binnen een compacte ruimte, waarbij de strategisch geplaatste led-verlichting en de heldere full colour doeken zorgen voor een onvergetelijke presentatie van uw bedrijf.

Bovendien bieden we u de flexibiliteit om de stand verder te personaliseren. U kunt kiezen voor extra meubilair, verschillende vloeropties of geavanceerde audiovisuele middelen om uw presentatie nog indrukwekkender te maken. Ons team van deskundige ontwerpers staat klaar om u te adviseren en te begeleiden bij het maken van de juiste keuzes die passen bij uw merk en beursdoelstellingen.

Met hoekstand HS-001 bent u verzekerd van een professionele uitstraling, gebruiksgemak en een effectieve manier om uw merk in de schijnwerpers te zetten tijdens uw volgende beursdeelname.


Offerte aanvragen>
Impressie van de beursstand van Rein
Impressie van de beursstand van Vending@work
Impressie van de beursstand van EasyAds
Impressie van de beursstand van Steam-connect

Hoek-stand (HS-001)

Tarieven:

 
Basis model: vanaf: € 1.550,00
  tarieven excl. 21% btw

Afmetingen:

 
Breedte: 4.000 mm
Diepte:  3.000 mm
Hoogte:  3.000 mm

Uitvoering:

 
Truss: aluminium vierkant 290 mm
Verlichting:  30W led-armaturen 3500K 
Electrisch:  aardklem en 2x 3-voudig wcd 
Beeld:  55" led-scherm op designstatief 
  solid state mediaplayer 
Meubilair:  1x witte statafel incl. krukken 
Reclamedoeken:  full colour bysonil 510 gr. 

Inclusief:

 
Transport: naar iedere beurshal in NL
Op- en afbouw:  turn-key oplevering 

Offerte aanvragen>