Hoek-stand (HS-002)

Hoekstand HS-002 is een uitgebreide variant op HS-001 waarbij de hoge reclamewand in de hoek van de stand extra in het oog springt. Met deze uitvoering beschikt u over een ruime open beursstand met veel attentiewaarde.

De basis uitvoering van deze beursstand is reeds geheel beursklaar en compleet incl. led-verlichting, beeld apparatuur, meubilair, transport en op- en afbouw in geheel Nederland. Vanzelfsprekend kunt u de afgebeelde "basis" uitvoering geheel naar wens aanpassen of uitbreiden met diverse accessoires of opties.

De beide zijwanden zijn evenals de hoge en 2 meter brede reclamewand voorzien van opvallende full colour doeken zodat u uw huisstijl of reclameboodschap perfect kunt afbeelden. U hoeft alleen uw beeldmateriaal aan te leveren en wij zorgen dat uw stand goed opvalt tussen de overige deelnemers aan de beurs.

Deze geavanceerde hoekstand, met zijn indrukwekkende reclamewand, biedt een uitstekend platform voor merkpromotie en het tentoonstellen van uw producten of diensten. De strategisch geplaatste led-verlichting verhoogt de zichtbaarheid en trekt de aandacht van beursbezoekers van ver. Deze stand is speciaal ontworpen om de ruimte optimaal te benutten en tegelijkertijd een open en uitnodigende sfeer te creëren.

Bij HS-002 staan wij ook klaar om uw beursstand verder te personaliseren met extra elementen zoals interactieve displays, speciale vloerbedekking of op maat gemaakte meubelstukken die naadloos aansluiten bij uw huisstijl en merkidentiteit. Dit alles om een unieke en gedenkwaardige beurservaring voor uw bezoekers te creëren.

Kortom, met Hoekstand HS-002 bent u verzekerd van een opvallende en functionele beursstand die niet alleen uw merk versterkt, maar ook een blijvende indruk achterlaat bij uw doelgroep. Wij bieden u alles wat nodig is om uw beursdeelname succesvol en stressvrij te maken.

Offerte aanvragen>

Hoek-stand (HS-002)

Tarieven:

 
Basis model: vanaf: € 2.250,00
   tarieven excl. 21% btw

Afmetingen:

 
Breedte: 6.000 mm
Diepte:  6.000 mm
Hoogte:  3.000 / 5.000 mm

Uitvoering:

 
Truss: aluminium vierkant 290 mm
Verlichting:  30W led-armaturen 3500K 
Electrisch:  aardklem en 2x 3-voudig wcd 
Beeld:  55" led-scherm op designstatief 
  solid state mediaplayer 
Meubilair:  2x witte statafel incl. krukken 
Reclamedoeken:  full colour bysonil 510 gr. 

Inclusief:

 
Transport: naar iedere beurshal in NL
Op- en afbouw:  turn-key oplevering 

Offerte aanvragen>