Kop-stand (KS-003)

Speciaal voor de bedrijven die toch iets meer exposure willen dan met een standaard hoogte truss beursstand, hebben wij kopstand model KS-003 ontwikkeld. De truss carré is voorzien van een hoge opstand aan de voorzijde waarin een opvallend reclamedoek gespannen wordt dat ook op grote afstand perfect zichtbaar is.

Aan de binnenzijde van de stand is de ruime achterwand voorzien van een full colour bedrukt reclamedoek waarop wij de gewenste uitingen kunnen afbeelden. Om het beeld van uw beursstand compleet te maken, monteren wij aan de binnenzijde een wit plafonddoek zodat u geen zicht heeft op het meestal ontsierende dak van de beurshal.

Met de basis uitvoering van deze beursstand bent u in principe al helemaal klaar voor uw beursdeelname. De stand wordt namelijk compleet verzorgd incl. led-verlichting, plafond, beeld apparatuur, meubilair, transport en op- en afbouw in geheel Nederland.

Vanzelfsprekend kunt u de beschreven "basis" uitvoering naar wens aanpassen of uitbreiden met diverse opties en accessoires.

KS-003 is de ideale keuze voor bedrijven die hun merk willen laten opvallen. De hoge opstand met het opvallende reclamedoek zorgt ervoor dat uw stand al van veraf zichtbaar is, wat bijdraagt aan een grotere naamsbekendheid. De full colour achterwand biedt een uitstekende kans om uw merkboodschap, producten of diensten op een aantrekkelijke manier te presenteren.

De witte plafondbedekking verhoogt niet alleen de esthetische waarde van uw stand, maar verbetert ook de algehele beleving voor uw bezoekers. Het creëert een heldere en professionele uitstraling, die ervoor zorgt dat uw stand zich onderscheidt van de rest.

Voor diegenen die verder willen gaan, bieden wij een scala aan personalisatiemogelijkheden. U kunt kiezen voor geavanceerde audiovisuele systemen, interactieve displays of speciaal ontworpen meubilair om uw stand verder te verrijken. Ons team staat klaar om u te adviseren over de beste opties die passen bij uw merkidentiteit en beursdoelen.

Kortom, met kopstand KS-003 heeft u een krachtige tool in handen om uw bedrijf effectief te presenteren en de aandacht van uw doelgroep te trekken op elke beurs of evenement.

Offerte aanvragen>

Kop-stand (KS-003)

Tarieven:

 
Basis model: vanaf: € 2.050,00
   tarieven excl. 21% btw

Afmetingen:

 
Breedte: 4.000 mm
Diepte:  3.000 mm
Hoogte:  4.000 / 5.700 mm

Uitvoering:

 
Truss: aluminium vierkant 290 mm
Verlichting:  30W led armaturen 3500K 
Electrisch:  aardklem en 2x 3-voudig wcd 
Plafond:  wit katoen met witte spanners 
  (mits toegestaan door beursorganisatie)
Beeld:  55" led-scherm op designstatief 
  solid state mediaplayer 
Meubilair:  1x witte statafel incl. krukken 
Reclamedoeken:  full clour bysonil 510 gr. 

Inclusief: 

 
Transport: naar iedere beurshal in NL
Op- en afbouw:  turn-key oplevering 

Offerte aanvragen>