Kop-stand (KS-005)

Kopstand KS-005 is een speelse variant door het verspringen van één van de voorstaanders i.c.m. de extra exposure middels de dwars geplaatste opstand aan de bovenzijde.
De bovenzijde wordt voorzien van een dubbelzijdig bedrukt full color reclamedoek voor optimale zichtbaarheid vanuit het gangpad voor de stand.

Door de totale hoogte van maar liefst 5,7 mtr ziet iedereen waar uw bedrijf is gesitueerd op de beursvloer. Niemand loopt uw stand meer ongezien voorbij.

Ook deze opvallende stand is vanzelfsprekend voorzien van een full colour bedrukt reclamedoek in de achterwand met daarop de door u gewenste uitingen.
Voor een chique afwerking monteren wij in het dak van de stand een wit brandvertragend katoenen plafonddoek voor een perfecte uitstraling van uw beursstand.

De basis uitvoering van deze beursstand is al helemaal beursklaar en wordt compleet verzorgd incl. led-verlichting, plafond, beeld apparatuur, meubilair, transport en op- en afbouw in geheel NL. Vanzelfsprekend kunt u de beschreven "basis" uitvoering geheel naar wens aanpassen of uitbreiden.

Offerte aanvragen>

Kop-stand (KS-005)

Tarieven:

 
Basis model: vanaf: € 2.300,00
  tarieven excl. 21% btw

Afmetingen:

 
Breedte: 6.000 mm
Diepte:  3.000 mm
Hoogte:  4.000 / 5.700 mm

Uitvoering:

 
Truss: aluminium vierkant 290 mm
Verlichting:  30W led-armaturen 3500K 
Electrisch:  aardklem en 2x 3-voudig wcd 
Plafond:  wit katoen met witte spanners 
  (mits toegestaan door beursorganisatie)
Beeld:  55" led-scherm op designstatief 
  solid state mediaplayer 
Meubilair:  1x witte statafel incl. krukken 
Reclamedoeken:  full colour bysonil 510 gr. 

Inclusief:

 
Transport: naar iedere beurshal in NL
Op- en afbouw:  turn-key oplevering 

Offerte aanvragen>