Kop-stand (KS-006)

Kopstand KS-006 is een attractieve variant op de modellen KS-002 en 005 met een extra opvallende bovenbouw met reclamedoeken aan de bovenzijde en aan de voorzijde versprongen staanders voor een speels uiterlijk.

Met een totale hoogte van maar liefst 5,7 mtr heeft u volop de ruimte voor uw uitingen en kan het niemand meer ontgaan waar uw bedrijf en haar beursstand zich bevindt op de beursvloer.

Vanzelfsprekend is de ruime achterwand voorzien van een full colour bedrukt reclamedoek waarop u iedere boodschap en uw huisstijl uitstekend laat uitkomen.
Het achterdoek laten wij helemaal tot aan de bovenzijde van de achterwand doorlopen zodat u beschikt over een impossante achterwand.

De binnenzijde van de stand werken wij af met een wit plafonddoek zodat het meestal niet zo fraaie dak van de beurshal niet zichtbaar is in de stand.

De basis uitvoering van deze beursstand is al helemaal beursklaar en wordt compleet verzorgd incl. led-verlichting, plafond, beeld apparatuur, meubilair, transport en op- en afbouw in geheel NL. Vanzelfsprekend kunt u de beschreven "basis" uitvoering geheel naar wens aanpassen of uitbreiden.

Offerte aanvragen>

Kop-stand (KS-006)

Tarieven:

 
Basis model: vanaf: € 2.950,00
  tarieven excl. 21% btw

Afmetingen:

 
Breedte: 6.000 mm
Diepte:  3.000 mm
Hogte:  4.000 / 5.700 mm

Uitvoering:

 
Truss: aluminium vierkant 290 mm
Verlichting:  30W led-armaturen 3500K 
Electrisch:  aardklem en 2x 3-voudig wcd 
Plafond:  wit katoen met witte spanners 
  (mits toegestaan door beursorganisatie)
Beeld:  55" led-scherm op designstatief 
  solid state mediaplayer 
Meubilair:  1x witte statafel incl. krukken 
Reclamedoeken:  full color bysonil 510 gr. 

Inclusief:

 
Transport: naar iedere beurshal in NL
Op- en afbouw:  turn-key oplevering 

Offerte aanvragen>