Beurs-plein

Eenvoudig en voordelig een beursplein huren?...Gaat u binnenkort samen met een aantal andere bedrijven deelnemen aan een vakbeurs of consumentenbeurs dan is het bestellen van een representatief beursplein een zeer aantrekkelijke optie.
Deel uw netwerk, de faciliteiten en de kosten zodat u beschikt over alle faciliteiten maar tegen beduidend lagere tarieven dan bij een zelfstandige deelname aan de beurs.

Een beursplein is een steeds meer opkomend fenomeen op de Nederlandse beurzen in het kader van verregaande samenwerkingen.
Wij realiseren op een uniforme wijze de verschillende beursstands op het plein maar absoluut met behoud van uw eigen identiteit en huisstijl. 

De onderstaande impressies geven een duidelijk beeld van de vormgeving, uitvoering en uitstraling van de beursstand zodat u het door u gewenste model eenvoudig uit kunt kiezen.
In de specificaties ziet u meteen wat u krijgt en wat de prijs van het gekozen model is en de meerprijs voor een grotere stand.

Staat het door u gewenste model er niet tussen?...wij realiseren ook iedere andere vorm van truss-standbouw in de door u gewenste vormgeving, afmetingen en uitvoering zodat u precies krijgt wat u zoekt, voor een ontwerp op maat neem nu contact met ons op.

Kies nu uw beursplein uit één van onderstaande modellen

Er zijn nog geen producten in deze categorie.