Waarom een truss beursstand kiezen

Een truss beursstand huren biedt verschillende voordelen ten opzichte van de traditionele hout standbouw.
Deze voordelen helpen u om uw aanwezigheid op beurzen en evenementen te optimaliseren binnen het door u gestelde budget.

Onderstaand ziet u een greep uit de vele voordelen die u krijgt als u kiest voor het huren van een truss beursstand;
 

Flexibiliteit in Ontwerp:

Truss systemen bieden een ongeëvenaarde flexibiliteit in ontwerp mogelijkheden. Met hun modulaire structuur kunt u eenvoudig verschillende vormen en maten creëren, wat ideaal is voor bedrijven die hun stand willen aanpassen aan verschillende soorten beurzen en de beschikbare standvloer.
 

Sterke en stabiele constructie:

Truss beursstands zijn bekend om hun constructieve sterkte. Ze zijn gemaakt van aluminium vierkante truss, dat zowel lichtgewicht als sterk is. Dit maakt de toepassing van een truss constructie ideaal voor het dragen van zware items zoals grote beeld- en led schermen, verlichting, decoratie en andere marketingmaterialen.
Ook maakt een truss constructie het door haar sterkte mogelijk om grote overspanningen te maken van maximaal 10 mtr zonder extra ondersteuning.

Eenvoudige Montage en Demontage:

In tegenstelling tot traditionele hout standbouw zijn truss stands relatief eenvoudig te monteren en te demonteren. Dit bespaart tijd en dus arbeidskosten, en maakt het mogelijk om de stand snel te op- en af te bouwen of te wijzigen.
 

Kosteneffectief:

Vanwege hun herbruikbaarheid en de mogelijkheid om ze redelijk eenvoudig aan te passen aan verschillende vloeroppervlakken, hoeft u niet voor elke beurs een compleet nieuwe beursstand te laten ontwerpen en bouwen. U maakt optimaal gebruik van de grote verhuur voorraad truss in diverse lengtes en de bijbehorende hoekstukken. Hierdoor bespaart u aanzienlijk op de kosten van uw beursstand doordat u niet hoeft te investeren in op maat gemaakt materialen maar optimaal gebruik maakt van zoveel mogelijk standaard componenten.
Ook wordt u bij het huren van een truss beursstand niet geconfronteerd met hoge opslag kosten voor uw beursstand zoals bij een op maat gebouwde stand wel het geval is doordat deze universele materialen uit de standaard voorraad komen waar u geen opslagkosten voor betaalt.
 

Milieubewust:

Truss beursstands worden zoals de naam al zegt opgebouwd uit aluminium truss dat vele malen ingezet kan worden. Bij traditionele houtbouwstands wordt het overgrote deel van de materialen slechts één keer ingezet en daarna als afval afgevoerd. Truss beursstands worden voorzien van kwalitatieve full color doeken die ook meerdere beurzen meegaan en niet zoals de Airtex wandbekleding in de houtbouw slechts één keer gebruikt kan worden.
Ook het geringe volume en gewicht van een truss stand maakt dat opslag, transport en handling veel milieubewuster uitgevoerd kan worden.
 

Visuele Aantrekkingskracht:

Truss stands hebben een moderne, industriële uitstraling die de aandacht trekt. Ze bieden ook uitstekende mogelijkheden voor creatieve verlichting en branding, waardoor uw stand opvalt op de beursvloer.
Naast de alom bekende aluminium kleurige truss is er ook zwarte truss beschikbaar voor een chiquere uitstraling van de constructie.
 

Optimale branding mogelijkheden:

In een truss constructie kunnen eenvoudig opvallende full color doeken gespannen worden met elastische spanners voor een optimale zichtbaarheid van uw bedrijf op de beursvloer.
 

Eenvoudig te Transporteren:

Door hun demonteerbare aard en relatieve lage gewicht en beperkte volume zijn truss stands gemakkelijk te vervoeren en nemen relatief weinig ruimte in beslag.
 

Integratie van Technologie:

Truss stands bieden eenvoudige integratiemogelijkheden voor technologie, zoals schermen, geluidssystemen en interactieve elementen. Dit is essentieel in het hedendaagse digitale tijdperk, waar technologie een grote rol speelt in marketing en klantenbetrokkenheid.
In het algemeen biedt een truss beursstand een combinatie van functionaliteit, esthetiek en kostenbesparing, waardoor het een uitstekende keuze is voor bedrijven die met een beperkte investering willen opvallen op vak- en consumentenbeurzen.

Truss-beursstand.nl helpt u graag bij het ontwerpen en realiseren van uw volgende truss beursstand die aan uw specifieke behoeften en wensen voldoet. Neem nu contact met onze adviseurs op voor een vrijblijvend voorstel.

Vraag nu een offerte aan >


Bericht geplaatst op: 2023-12-24 15:23:18