AL-KO

AL-KO Vehicle Technology Group is een wereldwijde technologiegroep en een business unit van DexKo Global.
Met hoogwaardige chassisonderdelen voor aanhangers, campers en bedrijfsvoertuigen en bouw- en landbouwvoertuigen staat de ondernemingsgroep voor een optimale functionaliteit, ultiem comfort en innovaties voor meer rijveiligheid.
De groep die in 1931 is opgericht, heeft vandaag meer dan 3.300 werknemers op meer dan 40 locaties over de hele wereld.

Tot de onderneming behoren de 17 internationale merken AL-KO, Aguti, Bankside Patterson, Bradley, Brink, CBE, cmtrailer parts, De Haan, E&P Hydraulics, Fluid-Press, G&S Chassis, Hume, Nordelettronica, Preston Chassis, SAFIM, SAWIKO en Winterhoff.

Dit uitgebreide programma wordt geleverd aan de meest uiteenlopende bedrijven zoals carrosseriebouwers, kampeerauto fabrikanten, caravan producenten en iedereen die zakelijk iets met voertuigen doet.

Om de producten voor de recreatieve sector onder de aandacht te brengen bij de consument en de handel staat ALKO Kober al jaren op de grootste beurs in Nederland voor de recreatiesector; de Kampeer en Caravan Jaarbeurs in de Jaarbeurshalle in Utrecht.

Wij realiseren al een redelijk aantal jaren de beursstand voor ALKO uit Hengelo en verzorgen hiervoor een ruime truss beursstand met opvallende full colour doeken rondom de stand voor een optimale zichtbaarheid op de beursvloer.

Om de getoonde items goed zichtbaar te laten zijn plaatsen we een groot aantal daglicht SDL gasontlading armaturen zodat alle details van deze practige producten goed zichtbaar zijn.

Natuurlijk mogen bewegende beelden van de diverse producten niet ontbreken en hiervoor plaatsen wij grote flatscreen schermen met mediaplayer.

Terug naar overzicht