Aspen Groene Sector

Peter, Ernst en Frans zijn de Gebroeders Van Gelder. Zij zijn eigenaar van het familiebedrijf en sturen de rest van het GVG-team aan. Ook de ontwikkeling van nieuwe producten en een deel van het klantencontact ligt op hun bord. Met het volledige team zorgen zij ervoor dat er mooie producten verkocht kunnen worden en dat deze iedere dag weer naar volle tevredenheid door onze klanten worden ontvangen.

Het familiebedrijf staat al decennialang bekend als oliehandel. Maar GVG is meer dan een oliehandel. Zij opereren in nichemarkten. Ze pikken signalen op daar waar verbetering van een product of een nieuwe oplossing gewenst is, maar deze niet door de bestaande aanbieders geboden worden. Het nieuwe product wordt compleet aan de verkooppunten aangeboden. Inclusief advies, verkoopbegeleiding en marketingondersteuning.

Eén van de bekende merken die GVG Oliehandel voert is Aspen, de wereldleider in specialistische brandstoffen voor tuinbouwmachines.
Dus waar kun je deze producten dan ook beter exposeren dan op de Groene Sector vakbeurs in de Evenementenhal Hardenberg.

Voor GVG oliehandel, de distributeur in Nederland, hebben we hiervoor een zeer ruime beursstand gerealiseerd waar de bezoekers even konden uitpuffen op de picknick banken van hun beursbezoek onder het genot van een hapje en drankje.
Ook konden alle bezoekers op het podium de Aspen Challenge gespeeld worden waarbij de deelnemers hele mooie prijzen konden winnen waaronder natuurlijk Aspen producten.

We hebben de grote stand opgebouwd met chique zwarte truss met aan de achterzijde en rondom aan de buitenzijde mooie full colour doeken.
Samen met het groene tapijt, led verlichting, podium met afrok en professionele geluidsinstallatie maakt deze stand tot een evenwichtig geheel.

Terug naar overzicht