Azet verf

Als vakschilder wil jij natuurlijk alles uit je verf halen. Met de professionele verf van Azet lever jij jouw werk succesvol én duurzaam af.
Wij zorgen ervoor dat jij iedere klus kan uitblinken in jouw werk. Samen met onze mensen bezitten we bij Azet al 25 jaar een berg aan expertise en passie. Al die kennis en enthousiasme zetten we elke dag in om vakschilders het beste te geven.

De beste verf, het beste advies en de beste service. En door met onze schilders in gesprek te blijven kunnen we we onze verf continu doorontwikkelen.

Als je met Azet schildert dan schilder je met een topkwaliteit product tegen een concurrerende prijs. Je koopt Azet Verf bij de bron. We kunnen je goed adviseren en we weten wat en wanneer je iets nodig hebt. De juiste kwaliteit? Een bijzondere kleur? De beste oplossing?...In elk geval kiezen schilders voor Azet.

Op de Schilder, Glas en Afbouw beurs in de Evenementenhal te Gorinchem komt een groot deel van de klanten en potentiele klanten van Azet Verf om nieuwe producten en technieken te inventariseren en in te kopen en is het als fabrikant van professionele verf dus zeer wenselijk om daar aanwezig te zijn om advies te kunnen geven.

Een kleurig verfmerk verdient natuurlijk een kleurige beursstand en die hebben wij mogen realiseren voor Azet verf op de SGA beurs in Gorinchem.
Een opvallend azuurblauwe tapijt vloer met daarop een hoge truss carré met voldoende ruimte voor een kleurig achterdoek maken dat de bezoekers deze kleurige stand niet ongezien voorbij kunnen lopen.
De kopstand hebben we aan de zijkanten voorzien van bannerdoeken om ook vanuit de gangpaden te kunnen zien waar de specialisten van Azet verf staan.

Terug naar overzicht