Billy Goat Nürnberg

Billy Goat, gevestigd net buiten Kansas City, Missouri Amerika, is een gerenommeerd fabrikant van tuinmachines met een uitstekende reputatie op het gebied van technische  innovatie, productiviteit en kwaliteit. Opgericht in 1967 als dochteronderneming van Clipper Manufacturing werd Billy Goat 1969 onafhankelijk van het moederbedrijf om verder te groeien.
In Mei 2015 is het volledige bedrijf overgenomen door Briggs & Stratton waarmee het assortiment verder uitgebreid kon worden door de bundeling van de kennis en kunde van beide vooruitstrevende bedrijven.
Billy Goat levert tegenwoordig wereldwijd een uiterst compleet assortiment van machines voor tuin en park onderhoud, zowel aan particulieren met een grote tuin als aan professionele partijen die contract onderhoud doen aan groenvoorzieningen.

Vanuit Briggs & Stratton Nederland kregen wij de mooie opdracht om een attractieve beursstand te realiseren op de Europese toonaangevende beurs voor tuin en parkonderhoud Galabau in Nurnberg waar een groot aantal nieuwe en innovatieve machines van Billy Goat geintroduceerd zouden worden aan de bezoekers.

Omdat de producten van Billy Goat redelijk veel ruimte in beslag nemen hebben wij een zeer brede stand gerealiseerd waar volop ruimte was voor de belangrijkste machines uit de Billy Goat lijn. 
We hebben de stand uitgevoerd in chique zwarte truss en deze xtra hoog uitgevoerd om plaats te bieden aan grote sfeerbeelden op de achterwand.
De voorzijde van de truss carré hebben we voorzien van een full colour reclamelijst voor extra attentiewaarde.

Om de werking van deze unieke lijn van tuin onderhoud machines te kunnen laten zien zijn er op de grote achterwand een tweetal 75" flatscreens gemonteerd waarop de machines in volle glorie hun werkzaamheden uitvoerden.
Alle ruimte voor de producten van Billy Goat
Truss standbouw voor Billy Goat / Briggs and Stratton
Beursstand Billy Goat op de Galabau in Nurnberg

Terug naar overzicht