Captain Cruise

Al meer dan 15 jaar bestaat Captain Cruise uit een zeer ervaren en deskundig team van medewerkers.
De cruise-experts hebben kennis van de vele verschillende rederijen om u een goed advies te kunnen geven.
Het allerbelangrijkste is de service die u krijgt bij Captain Cruise. Geen wachttijden aan de telefoon, geen standaard pakketten, want niemand is hetzelfde.
U krijgt een cruise op maat! Naast het boeken van uw cruise kunnen wij ook zorgen voor eventuele vluchten, hotelovernachting, transfers en excursies.

Natuurlijk is Captain Cruise aangemeld bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Bovendien hanteert Captain Cruise duidelijke Nederlandse boekingsvoorwaarden. Zo wordt u maximale zekerheid gegeven dat uw cruisevakantie in goede en betrouwbare handen is bij Captain Cruise.

Captain Cruise is online zeer actief middels een overzichtelijke website en via haar socials, maar weet als geen ander dat persoonlijk contact zeer belangrijk is voor haar klanten die op zoek zijn naar een luxe cruise.

Daarom is Captain Cruise ook aanwezig op de grootste vakantiebeurs in Nederland; de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs Utrecht.
Wij hebben op deze aansprekende beurs een mooie truss eiland stand voor Captain Cruise mogen realiseren. 
Het vloeroppervlak van maar liefst 100 m2 hebben wij voorzien van een luxe tapijt met daarop een truss carré beursstand.

Op de jaarlijkse vakantiebeurs in de hallen van de Jaarbeurs in Utrecht hebben wij voor Captain Cruise eenn ruime en toegankelijke beursstand mogen realiseren.
Om een mooie egale verlichtte vloer te garanderen plaatsen wij een groot aantal compacte ledarmaturen.

Centraal op de beursvloer plaatsen wij een ruime pantry uit ons modulaire Aluvision standbouwsysteem voorzien van mooie full colour panelen.
Aan twee zijden zijn er op de pantry grote flatscreens gemonteerd waarop korte filmpjes van de diverse cruises en cruiseboten worden vertoond om de bezoekers een goed beeld te geven van wat ze kunnen verwachten als ze een cruise boeken bij Captain Cruise.

Terug naar overzicht