GVG Groene Sector

Peter, Ernst en Frans zijn de Gebroeders Van Gelder. Zij zijn eigenaar van het familiebedrijf en sturen de rest van het GVG-team aan. Ook de ontwikkeling van nieuwe producten en een deel van het klantencontact ligt op hun bord. Met het volledige team zorgen zij ervoor dat er mooie producten verkocht kunnen worden en dat deze iedere dag weer naar volle tevredenheid door onze klanten worden ontvangen.

Het familiebedrijf staat al decennialang bekend als oliehandel. Maar GVG is meer dan een oliehandel. Zij opereren in nichemarkten. Ze pikken signalen op daar waar verbetering van een product of een nieuwe oplossing gewenst is, maar deze niet door de bestaande aanbieders geboden worden. Het nieuwe product wordt compleet aan de verkooppunten aangeboden. Inclusief advies, verkoopbegeleiding en marketingondersteuning.

GVG Oliehandel is exlusief distributeur van een aantal zeer bekende merken zoals Aspen, Agealube en Fillpartner.
Dus waar kun je deze producten dan ook beter exposeren dan op de Groene Sector vakbeurs in de Evenementenhal Hardenberg. Deze beurs is de plek waar iedereen in de tuin - en parkbranche samenkomt om kennis te nemen van de nieuwste ontwikkelingen.

Voor GVG hebben we hiervoor ook deze editie weer een zeer ruime beursstand gerealiseerd waar het assortiment uitgebreid onder de aandacht wordt gebracht van de bezoekers.
De zwarte truss constructie is voorzien van ruim voldoende zwarte led armaturen en twee opvallende reclame kubussen die al van veraf goed laten zien waar GVG te vinden is.

Op de mooie houten vloer is volop ruimte voor de stellingen met producten van de diverse merken van GVG en op de voorzijde van de stand hebben we als extra eye-catcher een groot draaiplateau met daarop een reuze winkelwagen geplaatst.

Terug naar overzicht