Holland Top Floor

Holland Top Floor is exclusief distributeur van diverse topmerken in de vloerenbranche. Het onderscheidende vermogen van Holland Top Floor is dat zij haar zorgvuldig uitgekozen merken niet ‘op elke hoek van de straat’ willen hebben.
Een dealer die één of meerdere merken opneemt en daar zijn energie in steekt verdiend het om beschermd te worden tegen een ‘concurrent’ met een compleet andere denkwijze en kostenstructuur. Doordat Holland Top Floor exclusief distributeur is voor deze merken in Nederland kunnen zij regiebescherming garanderen.

Tevens heeft Holland Top Floor een uniek marketingconcept laten ontwikkelen waarmee zij online de consument bereiken die op zoek is naar een kwalitatieve nieuwe vloer.
Op een bijzondere wijze zorgt Holland Top Floor vervolgens dat deze consumenten bij haar dealers terecht komen. De consument wordt optimaal bediend en de dealers zijn er blij mee. 

De gevoerde merken van Holland Top Floor zijn stuk voor stuk onderscheidend in de markt; IPC vloeren (pvc), het bijzondere verhaal van Reinhard Krause (76), Expona SimpLay (pvc), de NR. 1 Loose Lay pvc vloer, Tarkett Eiken Visgraat Collection (parket), 130 jaar oud wereldmerk en tot slot Kährs (pvc), kwaliteit uit Zweden Sinds 1857.

Naast de uitmuntende online aanwezigheid vindt Holland Top Floor het ook uiterst belangrijk om de uiteindelijke consument persoonlijk te spreken, de dealers te ontmoeten en natuurlijk nieuwe verkoopkanalen aan te boren.
En waar kan dat nu beter dan op de meest toonaangevende beurs in Nederland voor de vloerenbranche; de INCODA in de Evenementenhal te Gorinchem.

Om dit te bewerkstelligen hebben wij in opdracht van Holland Top Floor een mooie chique zwarte beursstand mogen realiseren voorzien van zwarte led armaturen met warm wit licht om de collectie van Holland Top Floor optimaal tot haar recht te laten komen.
De truss constructie is verder aangekleed met sprekende full colour doeken waarop de gevoerde merken afgebeeld zijn.
De klant heeft natuurlijk de vloer voorzien van een greep uit de collectie mooie vloeren en daarop diverse luxe displays geplaatst met daarin een ruime keuze uit het assortiment vloeren in diverse materialen, dessins en kleuren.

Terug naar overzicht