JOJO Living Trendz

JoJo Living is de specialist in teakhouten tuinmeubelen en woonaccessoires. Als echt familiebedrijf streven zij naar een wereld met uitsluitend echte duurzame handel.
Er worden enkel kwalitatief goede producten tegen een scherpe en eerlijke prijs verkocht vanuit de showroom in Zwolle.

Het assortiment van JoJo Living is zeer breed. Alles op het gebied van teakhouten tuinmeubelen, van tuinstoelen tot complete tuinsets.
Daarnaast een variëteit aan klein meubelen en woonaccessoires die uitsluitend zijn gemaakt van natuurlijke materialen als diverse soorten hout, rotan, jute, zeegras, en bamboe.
Alle producten worden geïmporteerd vanuit Indonesië, waar een lokaal agent altijd op zoek is naar de nieuwste producten om het huidige assortiment verder mee aan te vullen.

Bij alle producten die Jojo Living inkoopt of zelf laat maken wordt er te allen tijde nauwkeurig gekeken of er aan voorwaarden voldaan wordt die zij belangrijk vinden: duurzaamheid, kwaliteit en eerlijke handel. Bekijk de unieke collectie ook eens op de website: www.jojoliving.nl

Om de b2b markt pro-actief te bewerken is de vakbeurs Trendz in de Evenementenhal Gorinchem de aangewezen locatie om een aanzienlijk deel van de uitgebreide collectie van Jojo Living te tonen aan de bezoekers van deze unieke beurs zoals; winkeliers, meubelzaken, woning inrichters, bloemenzaken en speciaalzaken.

Om JOJO Living optimaal voor de dag te laten komen op deze voor hen uiterst belangrijke beurs hebben wij een ruime zwarte truss stand incl. verlichting en een ruime pantry met 75" flatscreen verzorgd en heeft JOJO Living vanzelfsprekend zelf de aankleding verzorgd van de beursstand met het uitgebreide assortiment meubelen en woonaccessoires.


Terug naar overzicht