PPC / Flair Design

PPC, zoals Plinten & Profielen Centrale steeds vaker wordt genoemd, werd in 1999 opgericht door Drees Klaassen. Wat begon als een eenmansbedrijf in randafwerking is uitgegroeid tot de flexibele totaalleverancier voor parketteurs en andere vloerenspecialisten. PPC levert uitsluitend aan bedrijven.

Bij het hoofdkantoor in Wijk bij Duurstede staan alle vloeren in hout, laminaat en PVC, randafwerking, en producten voor installatie, afwerking en onderhoud op voorraad. Daarnaast zijn er vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Groningen en Nieuwegein waar de belangrijkste artikelen ook uit voorraad leverbaar zijn. 

Van bestelling tot en met levering heeft u alleen met PPC zelf te maken. Met het eigen wagenpark en eigen chauffeurs bent u verzekerd van de beste service van mensen die weten waar ze het over hebben. Leveringsbetrouwbaarheid is een van de belangrijkste pijlers van het succes van de Plinten en Profielen Centrale.

Flair Design uit Wijk bij Duurstede verzorgt al jaren alle promotionele uitingen voor PPC en dus ook de beurzen waar PPC haar uitgebreide assortiment toont aan haar klanten.
Wij mogen we al een aantal jaren achtereenvolgend in opdracht van de dames van het reclamebureau Flair Design de basis constructie met verlichting verzorgen voor de impossante beursstand van de Plinten en Profielen Centrale die vervolgens door de huis decorateur aangekleed wordt en vervolgens door de eigen technische dienst wordt ingericht met het assortiment van PPC.

De basis beursstand op de beurs INCODA (Interieur collectie dagen) in de Evenementenhal te Gorinchem van maar liefst 500 m2 hebben we voorzien van een degelijke truss constructie met daarin een zeer groot aantal daglicht gasontlading armaturen zodat de getoonde producten optimaal tot hun recht komen.

Terug naar overzicht